Випускний бал у садочку

Ось вкотре зі стінами рідного садочка попрощалися старші дошкільнята.Цього року ми розпрощалися з 29 дошкільнятами. Розділити цю хвилюючу мить прийшло багато рідні, гостей, колектив закладу Завітали на свято і шановані гості – міський голова Спичак Микола Антонович, його заступник Карпенко Людмила Степанівна, завідуюча міським відділом освіти Мартинюк Олена Василівна.
Під час свята Подяки від міського голови отримали вихователі групи, Васільєва Валентина Василівна, Терещенко Тетяна Володимирівна та помічник вихователя Фіяло Світлана Леонідівна. А дошкільнята отримали солокий подарунок від депутата обласної ради Кузьменка Руслана Олександровича.
Радісно та водночас зворушливо було спостерігати за майбутніми першокласниками, які стали таким рідними за час перебування в дошкільному закладі. Діти привітали присутніх, подякували працівникам закладу віршами та квітами, порадували запальними танцями та піснями.

Садочок "Сонечко" відпускає іх з відчуттям гордості у подальшу дорогу. Удачі, щастя та високих досягнень Вам наші ПРОМІНЧИКИ!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Цікаво знати: Народна іграшка в дитячих руках

Психологічний тренінг "Складові гарного настрою"

Методична скарбничка. План тематичного тижня в ЗДО "Безпека дорожнього руху"